Print deze pagina

Straat en terras -reiniging

Het straatwerk rond uw woning bepaald wel de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. En wanneer het weer mooi weer wordt en het zonnetje begint te schijnen. Dan willen we relaxen en genieten. Dan doen we dat vaak buiten en dan draagt een schoon tarras en straatwerk aan het genot bij.

Doordat klinkers en betontegels een poreuze oppervlakte hebben waardoor ze gemakkelijk stof, vuil en water opnemen.Na verloop van tijd gaan uw klinkers en tegels groen uitslaan door de algen en most groei.Zo kunnen wij met onze terrasreiniger alle vloer oppervlaktes schoonmaken. Het voordeel van een terrasreiniger is dat het vuil onder de kap blijft en niet de omgeving vervuild wordt.Dit gebeurt door middel van een hogedrukreiniger zonodig kan het ook in combinatie van heet water.Doormiddel van heet water verbrand het ontkruid en de algen waardoor u gegarandeerd bent van een blijvend schoon terras of straat voor een langere periode.In het ergste geval wanneer de stenen zo verweert zijn kunnen wij ook soft stralen   toepassen waardoor het resultaat weer als nieuw is.

 Zitten er brede voegen tussen de stenen dan is het raadzaam om er voegzand er overheen te strooien. Zo blijven de voegen langer vrij van onkruid. En bij een dichte vloer kan men de vloer impregneren nadien. Om de vloer vocht en vuil afwerend te maken.