Print deze pagina

Prefab raamdorpel

Gebr Waenink is een bedrijf wat met de tijd meegaat. Alles wat met de buitengevel te maken heeft en daarbij komt kijken.
Zo is ons bedrijf ook voortdurend in beweging, qua vernieuwing en kosten besparend.

Prefab raamdorpel elementen zijn hier een onderdeel van.

Prefab betekend kant en klaar.

Wij werken zowel met raamdorpelstenen van St. Joris als van Terca en worden verlijmd tot een element. wij maken deze in ieder gewenste lengte tot een maximale lengte van 3 meter en door u uitgezochte raamdorpel. Bij het maken van een keuze van de raamdorpels kan men bij

 - geglazuurde uitvoering kiezen uit een tal van kleuren. De kleuren zwart of bruin zijn de basis kleuren en zijn het goedkoopste bij de geglazuurde raamdorpels. Deze raamdorpel is makkelijk schoon te houden en geeft een warme uitstraling aan het geheel.

- ongeglazuurde Raamdorpel dan heb je geen keuze uit een tal van kleuren maar dan heb je maar twee kleuren en dat is de Ijzerklinker en blauw gesmoord. Deze is wel iets besmettelijker wat vervuiling betreft maar is wel goedkoper dan een geglazuurde raamdorpel.

De standaard formaten zijn 105 x105   105x160  105x215 mocht u een andere formaat willen dan kan dat, maar dan zit er wel een levertijd op en vaak ook extra kosten. En men kan ook kiezen met een verstekhoek of een des gewenste einddorpel.