Print deze pagina

Problemen gevel

Als gevelspecialist worden wij vaak gevraagd voor een oordeel over een problemen met bijvoorbeeld een gemetselde buitenmuur, ontstaan tijdens een bouwproces of door de jarenlange blootstelling aan weersinvloeden.
Een probleem blijkt vaak te ontstaan door toepassing van verkeerd of constructief niet goed aangebracht bouwmateriaal. Al dan niet door ongemotiveerde mensen of onwetendheid. Dit heeft als gevolg een ontsiert gevelbeeld.
Voorkomen is vaak gemakkelijker dan genezen.

Door de jarenlange ervaring uit de praktijk kunnen wij als Gebroeders Waenink als gemotiveerde gevelspecialisten veel oplossen.
Soms in samenwerking met de juiste externe bedrijven. Daarbij maken we geen gebruik  van schadelijke oplosmiddelen die slecht zijn voor mens en milieu. Ook dragen wij er zorg voor dat er geen vermindering optreed van weerstand door waterdoorslag in de gevelsteen.
Onze expertise, inzet en uitvoeringskwaliteit worden daarom ook vaak genoemd. Deze deskundigheid nemen wij mee bij onder andere monumentale gebouwen, waar restauratie of renovatie nodig is.

Een professioneel bedrijf beschikt over goed gereedschap en machines, wat de helft van het werk doet.
Daarom mogen wij gerust zeggen dat de organisatiestructuur en de verdeling van taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden binnen ons bedrijf goed is.