Print deze pagina

Impregneren

Voorkom Aantasting

Een ongewenste probleem, is vaak door vocht indringing in een gevel, dat er natte plekken binnen in huis of aantasting van steen ontstaat.Om dit te voorkomen kan men de minerale ondergrond b.v de gevel impregneren met een hydrofoob middel.Water indringing van buitenaf wordt voorkomen, en de waterdamp doorlaatbaarheid van binnenuit blijft gehandhaafd.

Ons uitgangspunt is het leveren van een goed product, afgestemd op de wensen en doelstellingen, maar binnen het budget van onze opdrachtgevers.Door te impregneren met een hydrofoob middel beschermd u het gebouw, zonder een zicht waarneembaar filmlaag.

Het impregneer middel, kunt u op verschillende manieren aan brengen:
- vloeiend
- gietend
tot dat de gevel verzadigd is, of door een pasta aan te brengen met een blokkwast.Afhankelijk van het te behandellende ondergrond, zal worden gekeken naar de manier waarop het gebeurd, en met welke middelen.

Wij werken uitsluitend met de beste producten die er zijn, door de jaren lange ervaring in vocht bestrijding, zal dan ook iedere vorm van vocht indringing op de minerale ondergronden (b.v gevels) na behandeling, tot het verleden behoren en een maximale bescherming geven.(u moet dit zien alsof u zichzelf beschermd tegen regen of weersinvloeden d.m.v een jas of paraplu)

Een product wat wij onder ander toepassen, is de Hydrotex WE, dat is een
hydrofobeermiddel op basis van oligomeer, siloxaan-emulsie, voor minerale
poreuze ondergronden.Enkele kenmerken zijn:
- dringt diep in het te behandelent oppervlak
- alkalibestand
- vrij van oplosmiddelen
- voldoet aan internationale eisen voor hydrofoberingsmiddelen.