Print deze pagina

Herstel Metselwerk

Mooie gevels van uw woning, bedrijfspand of ander onroerend goed kunnen een visitekaartje zijn maar constructief zijn ze ook van groot belang. Goed onderhoud is daarom van groot belang om schade in de vorm van scheuren (barsten) en afbrokkeling te voorkomen dat lekkage, vocht doorslag tot zelfs verzakking van gevels tot gevolg kan hebben.
Voorkomen is vaak beter dan genezen. Door veel kennis en inzicht welke wij hebben opgebouwd door de vele ervaringen in de praktijk, is het dus mogelijk om u gedegen te adviseren. Daardoor lossen we de problemen vaak makkelijk voor u op.
Voorkom daarom achterstallig onderhoud of verhelp het om verdere aantasting te voorkomen. Soms is alleen iets vervangen niet genoeg maar moet er ook naar de oorzaak gekeken worden, een probleem kan immers elders zijn ontstaan en tot uiting zijn gekomen op een andere plek.
Een goede analyse op de werkplek van de situatie is de basis voor een effectief onderhoudsplan.
Voor ons als gevelspecialist is geen opdracht te groot en geen klusje te klein. De wensen van de opdrachtgevers en doelstellingen zullen met een zo gering mogelijke milieubelasting, en omgevingsoverlast, zo veilig mogelijk aangepakt worden, tegen een zo gunstig mogelijke prijs .
Kwaliteit staat boven aan onze lijst en de garantie kan d.m.v. effectieve en efficiënte inzet van werk methoden als mede middelen, met een gerust hart voor ons werk afgegeven worden.
Er zijn zeer veel verschillende soorten stenen gebruikt door de eeuwen heen welke door allerlei oorzaken beschadigd kunnen zijn.
Herstel van die materialen, met de verschillende vormen en kleuren, vraagt vakmanschap omdat het veelal handwerk is, ondersteund door technische hulpmiddelen, repareren of soms aanhelen kan vaak gemakkelijk gerealiseerd worden.