Print deze pagina

Milieu vriendelijk reinigen

Nederland is een waterland en de voegers doen kademuren voegen net onder en boven de waterpeil. Natuurlijk zoet water, immers als het zout water was dan tast het zout eerder de voegen aan. Hierdoor zie je dat woningen dichter bij de zee eerder onderhoud nodig hebben dan woningen verder vd kust af, dit komt mede door de zoute lucht vanaf de zee.

Milieu vriendelijk reinigen met schoon water kan ook in combinatie met water systemen waarbij het water na reiniging vd gevels om uw woning op gevangen worden. En door filters gezuiverd (verduurzamen) wordt en her gebruikt. De vuil vd gevel dringt niet in de bodem maar wordt opgevangen, milieu vriendelijk en duurzaam hand in hand.

Milieu vriendelijk reinigen kan ook in combinatie met een biologisch afbreekbaar schoonmaak middel. Het kan bv metazijn waardoor groene aanslag gemakkelijk verdwijnd of het terug dringen van roest vlekken.
Op verschillendereiniging machines wordt dan ook bij aankoop subsidie gegeven van de overheid. In verband metmilieu vriendelijk door besparen van water bij gevel reinigings werkzaamheden.
Begin.