Print deze pagina

Gekwalificeerd aan de muur/gevel.

Het is van groot belang om een gekwalificeerde voeger te laten werken aan uw gevel(muur) of woning. Zeker wanneer het gaat om restauratie of renovatiewerk.

Een professioneel bedrijf dat kwaliteit levert, voorkomt veel schade en geschillen. Dit bespaard tijd, ergernis of zelfs geld. Een bedrijf dat denkt aan veiligheid, de procesbeheersing kent, meedenkt met de klant en vakmanschap levert, voorkomt gebreken. Bij ons bent u wat dit betreft zeker op het juiste adres (Kwaliteit van A t/m Z)

Het Hoofdbedrijfschap Ambachten(HBA) steunt de Vereniging Nederlandse Voegbedrijven (VNV) met initiatieven om de kwaliteit te verbeteren. U als opdrachtgever mag toch verlangen dat de gevelspecialist kennis heeft van verhardingsprincipes - bindmiddelen - hulpstoffen en ondergronden en met oplossingen komt bij uitbloei/uitspoelen, zoutzwellingen en vorstinwerking.

Het is een gecompliceerde combinatie van chemie, bouwfysische en natuurkundige omstandigheden en specifieke materiaaleigenschappen. Een proces dat simpel lijkt, maar om kennis en vakmanschap vraagt. Dit alles resulteert in een goed eindproduct door goed opgeleide mensen met de juiste geavanceerde apparatuur.